Matematik

Integralregning.

15. september 2011 af Megatron1 (Slettet)

Hej allesammen,

Jeg har to integrationsopgaver til i morgen. Den første opgave handler blot om at man skal integrere dem uden brug af cas.

Den anden opgae handler om, at man skal afgøre om de givne udsagn er sande vha. integrationsprøven, hvor den allersidste opgave, volder mig problemer.

Er der en, der vil tjekke dem igennem og fortælle mig, om der er nogle mangler og fejl, der er gået forbi mit blotte øje? :-) 

Vedhæftet fil: Aflevering 7.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
15. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det, du har lavet, ser rigtigt ud.

Ved den sidste opgave, med ∫ (3x)2 dx , kan man benytte, at (3x)2 = 32x = (32)x = 9x , og at ax = ex·ln(a) . Prøv nu at differentiere højresiden i opgaven.


Svar #2
18. september 2011 af Megatron1 (Slettet)

Mange tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Integralregning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.