Matematik

polynomier

18. september 2011 af Sogne (Slettet) - Niveau: C-niveau

f(x)=-x^2+6x-3 løs ligningen f(x)=5 for hvilke værdier af tallet c har ligningen f(x)=c


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2011 af mathon

 

                             f(x) = -x2 + 6x - 3 = 5

                                        x2 - 6x + 8 = 0

..........

har ligningen f(x) = c  Hvad ?


Skriv et svar til: polynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.