Matematik

Svømmebassin

18. september 2011 af omii1234 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle sammen jeg har en opgave som jeg ikke helt kan, Håber i vil hjælpe mig 

 

Her er opgaverne :

- Lav en tegning an grundplanen, hvor 1 cm på din tegning svare til 2 m i virkeligheden.

- Angiv bassinets største længde i virkeligheden.

- Beregn, hvor mange m2 svømmebassinet dækker.

Her er info til den fjere opgave

Den gennensnitlige vanddybde er 90 cm

- Beregn vandets rumfang.

 

 

Neden for er der det billedet som i skal bruge til opgaverne

|

|

|

V

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vedhæftet fil: WebCam_20110918_1428.bmp

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. september 2011 af SuneChr

Diagonalen i kvadratet = 6√2

Største bassinlængde = 2·6 + 6·√2

Areal = π·62 ·3/4·2 + 62

Rumfang = Arealet·vanddybden

Målestoksforholdet  1 : 200              1 cm svarer til 200 cm


Svar #2
18. september 2011 af omii1234 (Slettet)

Tusind tak for hjælpen'

 

 


Svar #3
18. september 2011 af omii1234 (Slettet)

kan du ikke skrive hvad det giver fordi jeg er forviret


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2011 af SuneChr

Nu har du fået maden, men jeg tygger den ikke for dig.

Venlig hilsen  SECC


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. november 2014 af Al123456 (Slettet)

Hent regnearket og gør det færdigt

Skriv et svar til: Svømmebassin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.