Matematik

Algebra

19. september 2011 af Caroline97 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej 

Hvordan regner man:

b(3a-4)-4(4-b)

b(3a-4)+a(b-4)

b(3a-4b)-2a(3a-2b)

 

Jeg ved, at det er noget med, at man skal gange ind i parenteserne, men jeg ved ikke hvordan man gør, når det er et bogstav. 

 

På forhånd tak for hjælpen:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. september 2011 af Mimisk (Slettet)

du ganger b med 3a og med minus 4

derefter minus 4 med 4, og så minus fire ganger du med b

 

gav det mening? :P

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. september 2011 af Mimisk (Slettet)

b(3a-4)-4(4-b) 

når der står noget forand en parentes, så betyder det gange med alt der er inde i parentesen

b*3a+*b*-4-4*4-4*-b

 


Svar #3
19. september 2011 af Caroline97 (Slettet)

så det første stykke giver 3ab-4b-16-4b?


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. september 2011 af Mimisk (Slettet)

+4 til sidst 

 

fordi - og - giver +

 

- *- = +
+*+=+

-*+=-
+*-=-

 


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. september 2011 af Isomorphician

b(3a-4)-4(4-b) =

3ab - 4b - 16 + 4b =

3ab - 16


Svar #6
19. september 2011 af Caroline97 (Slettet)

Tusind tak:)

 


Skriv et svar til: Algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.