Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Nyttefunktion og forbrugsbundter

20. september 2011 af GameOver (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa,

Jeg sidder med en opgave hvor jeg udfra nyttefunktionen: U(a,b)=ab/100 skal illustrere de forbrugsbundter hvor personen er indifferent i forhold til at forbruge 8 ansjoser og 2 bajer. 

Jeg er ikke helt med på hvordan jeg gør dette. Men har læst mig til at jeg skal vælge en konstant k, og derpå tegne alle de varebundter hvor nytten er k. dvs. forbrugsbundter hvor U(a,b)=k ?

Jeg kan omskrive det til: k=ab/100

men hvordan illustrere jeg forbrugsbundterne ?

 


Svar #1
20. september 2011 af GameOver (Slettet)

Jeg fandt løsningen i en anden tråd.

 

 


Skriv et svar til: Nyttefunktion og forbrugsbundter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.