Matematik

Absolutte tilvækst

24. september 2011 af Lisaaa86 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Hvor stor er den absolutte tilvækst mellem x1=5 og x2= 7,5?

 

hvordan regner man sådan en opgave ud?


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. september 2011 af AskTheAfghan

... hvad går opgaven ud på?


Svar #2
24. september 2011 af Lisaaa86 (Slettet)

Det jo kun det der står på papir!!!!


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. september 2011 af AskTheAfghan

Du må altså formulere dig, hvad opgaven går ud på. Det nytter ikke bare at sige;

"Hvor stor er den absolutte tilvækst mellem x1=5 og x2= 7,5?".


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. september 2011 af Chrystine (Slettet)

Den absolutte tilvækst er bare hvor meget x vokser: Δx = x2-x1  Forskellen mellem de to tal.

Den relative tilvækst derimod, er den absolutte tilvækst i forhold til (altså divideret med) startværdien x1


Skriv et svar til: Absolutte tilvækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.