Matematik

differentialregning

25. september 2011 af praveena (Slettet)

hej, ved i hvordan man løser stykkerne?

 

 

f(x)= (1+ 1/x)^2

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2011 af SuneChr

Du kan gå to veje for at differentiere f

1)   Kvadrér udtrykket og differentiér hvert led for sig

2)   Reglen om sammensat funktion     (g o h)´ =  (g´o h)·h´

   sæt  g(x)  =  x2   og  h(x)  = 1 + 1/x


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.