Matematik

Konstruer en rohmbe

27. september 2011 af magrebya (Slettet) - Niveau: 8. klasse

PLEASE VIIL I IKKE NOK HJÆLPE MIIIG? :-)

-Konstruer en rhobme ABCD, hvor < A = 60º (grader) og siden AD= 6 cm.

- Find rhobbens areal.

- Beskriv forskellen på en rhombe og et parallelogram.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. september 2011 af WHiP (Slettet)

En rhombe er et parallelogram hvis sider er lige lange.


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. september 2011 af mathon

            

                           Arhombe = s2·sin(A)                                 når s er siden

..............

        A = 2·((1/2)·s·s·sin(A)) = s2·sin(A)


Svar #3
27. september 2011 af magrebya (Slettet)

Tusinde tak for hjæpen..

- og er det bare det svaret er Marton?? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. september 2011 af mathon

nej

                           Arhombe = 62·sin(60º) = 36·√(3)/2 = 18·√(3)  (cm2)


Skriv et svar til: Konstruer en rohmbe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.