Matematik

Hjælp til regning

30. september 2011 af S95 (Slettet)

Jeg har lige et par spørgsmål! håber der  er nogle der kan jælpe.  :D

 

1) 4 * (-8) + = ?

2) (-7) * 8 + 42 = ?

3) -52  + (-5)2 = ?

4) 22 3/ - 6 3/5    ?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2011 af Isomorphician

Hvad er problemet?


Svar #2
30. september 2011 af S95 (Slettet)

Jeg kan ikke finde ud af, hvordan jeg regner det ud!  det der med minus og plus fortegn og panteser! :D 

Og den sidste kan bare ikke huske om helt præcist om når brøken bliver minus, hvordan man helt præcist gørt! :D

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

I de tre første opgaver, skal du huske at (+)·(-) = (-) , og at (-)·(-) = (+) .

I den sidste finder du en fællesnævner, forlænger brøkerne til denne fællesnævner og trækker fra. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. september 2011 af Isomorphician

1) 4*(-8) = -8 - 8 - 8 - 8 = -32

2) (-7)*8 + 42 = -56 + 42 = -14

3) Udregn potensen (husk fortegn), gang ind i parentesen (husk fortegn), læg sammen.

4) Omregn til uægte brøk, find fællesnævner, træk fra.

 

 


Svar #5
01. oktober 2011 af S95 (Slettet)

1) Tak for hjælpen!

2) Tak for hjælpen!

3) Giver det så ikke - 50 ? 

4) Tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. oktober 2011 af Isomorphician

3) Jo.


Svar #7
02. oktober 2011 af S95 (Slettet)

Tak ! :D 


Skriv et svar til: Hjælp til regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.