Matematik

tværvektorer?

02. oktober 2011 af Mambokoko (Slettet) - Niveau: C-niveau

givet to vektorer til a (5)   og b= (2)

                                     -2                 1 

 

jeg skal a.n.g.i.v.e  tværvektorerne til a og a-b.

 

er det så a(hat)=(- -2)     til tværvektoren a??

                               5 

 

Hvordan laver jeg a-b?

 

og hvordan udregner jeg: 

 

2a(hat)+3b(hat)-b

 

 


Svar #1
02. oktober 2011 af Mambokoko (Slettet)

Er der nogen der kan hjælpe mig??


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvis a = (a1 , a2) er tværvektoren â = (-a2 , a1) .

Med a = (5 , -2) er â = (2 , 5) .

Beregn først vektoren a - b og dernæst (a - b)^


Skriv et svar til: tværvektorer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.