Matematik

isolere R1

04. oktober 2011 af ct1748 (Slettet)

1       = 1            1    

___   ____   + ____

 

R           R1         R2

 

Nogle der kan hjælpe mig med at isolere R1? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2011 af mathon

 

                                 1/R1 = 1/R - 1/R2               fællesnævneren er: R2R

........

                                 R1 = R2·R/(R2 - R)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Prøv at benytte metoderne, du lærte i den anden tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1080431


Skriv et svar til: isolere R1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.