Matematik

kvadratrod

04. oktober 2011 af zainabmh (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvad er kvadrod 4 opløftet i 2 ??? √4 x^2


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. oktober 2011 af mathon

                            (√(4))2 = (41/2)2 = 4(1/2)·2 = 41 = 4


Svar #2
04. oktober 2011 af zainabmh (Slettet)

har fundet ud af det

 


Skriv et svar til: kvadratrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.