Matematik

Hjælp til sinus og cosinus!!

09. oktober 2011 af marobbi (Slettet) - Niveau: B-niveau
I opgave 1013 b, skal jeg beregne vinkel A. Jeg har a=47, c=150 og vinkel C = 111 grader. Jeg har forsøgt utallige gange, men kan ikke komme frem til det rigtige resultat! I opgave 1014 b, skal jeg ved hjælp af cosinusrelationerne beregne b. Jeg har: vinkel B=20 grader, a=95 og c=75. Hvordan gør man?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2011 af mathon

1013 b

                       sin(Aspids) = 47·sin(111º)/150


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2011 af mathon

1014 b

                      b2 = 752 + 952 - 2·75·95·cos(20º)


Svar #3
09. oktober 2011 af marobbi (Slettet)

i 1013 skal A være 17,01 grader. Når jeg regner det ud, får jeg det til 0,93?


Svar #4
09. oktober 2011 af marobbi (Slettet)

Hvordan regner du det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. oktober 2011 af mathon

lommeregnerens vinkelmål skal være DEGREE


Svar #6
09. oktober 2011 af marobbi (Slettet)

Jeg får stadig ikke det samme resultat


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

Du må så forklare, hvad du gør, eftersom man kun kan bekræfte din facitliste, når man regner vinkel A ud ved hjælp af udtrykket i #1.


Svar #8
09. oktober 2011 af marobbi (Slettet)

1014 b har jeg fået til at passe.

1013 b:    sinA = 47·sin(111º)*150 = 7050 * 0,93


Brugbart svar (0)

Svar #9
09. oktober 2011 af mathon

#8


1014 b har jeg fået til at passe.

1013 b:    sinA = 47·sin(111º) / 150


Skriv et svar til: Hjælp til sinus og cosinus!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.