Matematik

differentialligninger

09. oktober 2011 af ibta (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der nogle der vil hjælpe, jeg kan slet ikke finde ud af det.. Det er til imorgen.. er der ikke en der vil hjælpe please!!!

 

opgave 217)

 

a) tegn ved hjælp af et CAS- værktøj nogle linjeelementer hørende til differentialligningen y`= x-y

 

b) Der findes en linæer funktion f(x) der er løsning til differentialligningen y` = x-y. Find en forskrift for f(x). Figuren fra a) kan formentlig være en hjælp.

 

c)Kontroller resultatet fra b) ved at gøre prøve.

 

Håber du kan hjælpe  tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

b) Indsæt en funktion af formen f(x) = ax + b i differentialligningen og bestem a og b.


Skriv et svar til: differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.