Matematik

Reduer

14. oktober 2011 af IdaJensen92 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Håber I kan hjælpe mig med: 

 

Reducer .  2(a+b)2 - 4b(a-b)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2011 af PeterValberg

2(a + b)2 - 4b(a - b) =
2(a2 + b2 + 2ab) - (4ab - 4b2) =
2a2 + 2b2 + 4ab - 4ab + 4b2 =
2a2 + 6b2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Reduer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.