Matematik

Potensfunktion

21. oktober 2011 af nlundbyek (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan nogen hjælpe mig med denne her opgave, for jeg forstår simpelthen ikke lærerens formulering:

Forklar hvordan man kan gøre rede for at sammenhængen mellem x og y kan beskrives med en potensfunktion.

Tak på forhånd!

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2011 af peter lind

Det kommer jo an på hvilken information man har. Hvis man har data skal man bruge regressionsanalyse.


Svar #2
21. oktober 2011 af nlundbyek (Slettet)

Jeg har intet data, det er bare et spørgsmål for sig selv.. Men det er en rapport om potensudviklinger.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2011 af mathon

hvis sammenhængen
er

                                y2/y1 = (x2/x1)a

                 gælder
                                y = f(x) = b·xa

 


Skriv et svar til: Potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.