Matematik

Beregn udgift

22. oktober 2011 af S95 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Den øverste del af gavlen, som er en trekant, har et areal på 10,5 m, det skal bedækkes med træ.

Træet der til koster 26,50 kr. pr. m

1) Beregn den samlede udgift til træ, når der til regningen skal lægges 22% moms. 

-Hjælp?! :O


Svar #1
22. oktober 2011 af S95 (Slettet)

Er det her rigtigt?

26,50 X 10.5 = 278,25

278,25 : 100 x 22 = 61,215 

278,25 + 61,215 = 339,465

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2011 af SuneChr

10,5 m2 á 26,50 kr = 10,5·26,50 kr  =  ............................ kr.

+ Moms 22%:    0,22·10,5·26,50 kr =  ............................. kr.

I alt incl. Moms                                    =  ............................... kr.

 

(Momsen er herhjemme 25%)


Svar #3
22. oktober 2011 af S95 (Slettet)

Hvordan regner jeg:

I alt incl. Moms? ...

10,5 m2 á 26,50 kr = 10,5·26,50 kr  =  .....278,25....................... kr.

+ Moms 22%:    0,22·10,5·26,50 kr =  .........61,215.................... kr.

 

Lægger jeg ikke bare de to tal til hinanden? :O


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. oktober 2011 af Andreww (Slettet)

Jo.

Den hurtigte metode: 10.5 * 26.5 * 1.22 = 339.47


Skriv et svar til: Beregn udgift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.