Andre fag
Matematisk Analyse
Nogen der kan hjælpe mig med følgende opgave? (vedlagt som billede)
Når summen er fundet, skal jeg yderligere grundigt forklare hvorfor summen bliver det den gør?
Alex
Svar #1
28. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)
I opgaven skal man beregne summen
sn = ∑j=1n 2-j
Man kan benytte formlen for summen af en endelig kvotientrække
∑i=0n-1 rj = (rn - 1) / (r-1)
Svar #2
30. oktober 2011 af Fourier (Slettet)
#1 For en endelig kvotientrække gælder din formel såfremt r er forskellig fra 1.
Skriv et svar til: Matematisk Analyse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
