Matematik

Potensfunktion

01. november 2011 af simonlinn (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg har brug for denne potensfunktion:

En potensfunktion, der går gennem punktet P(2;12) oplyses dette:f (x ) = b⋅x^(-2/3)

– Beregn b, og opskriv funktionen.

 

Tusind tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. november 2011 af Studieguruen (Slettet)

Du finder b som

b = y1 / xa = 12 / 2-2/3


Skriv et svar til: Potensfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.