Engelsk

Engelsk Fejlsætninger

07. november 2011 af thomsen4400 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Alle, jeg sidder her med nogle fejlsætninger, men er simpelhen stået af, jeg kan ikke finde de sidst fejl, på sætningen, er der nogen som kan hjælpe mig her, det ville virkelige betyde en masse!

Der skulle eftersigende være en fejl på hver sætning, men jeg kan bare ikke finde dem på nogle af dem.

1. British teenagers is among the most badly behaved youngsters in Europe. = Forkert sætning.
British teenagers are among the most badly behaved youngsters in Europe. = Rigtigt sætning.
2. Extreme great ads often create a buzz.= Forkert sætning
Extreme great adds often create a buzz= Rigtigt sætning.
3. Youth employment has fallen drastically during the past 25 year.= Forkert sætning
Youth employments has fallen drastically during the past 25 year= Rigtigt sætning
4. Teenagers parents are richer than ever before and can afford to give their children everything.= Forkert sætning
5. This is a commercial which massage appeals to generation Y.= Forkert sætning
6. The survey indicates that youngsters who joins a youngt club are more likely to stay out trouble.= Forkert sætning.
7. The economic problems resulted in that the company went bankrupt.= Forkert sætning
The economic problem resulted in that the company went bankrupt= Rigtig sætning.
8. Most African-Americans have increased there income over the past decade.= Forkert sætning
Most African- Americans have increased their income over the past decade= Rigtigt sætning
9. I do not think there are any reason to tell him about the accident.= Forkert sætning
I don’t think there are any reasons to tell him about the accident= Rigtigt sætning.
10. In 2010 the companies spend large sums on new investments.= Forkert sætning
In 2010 the companies spent large sum on new investments = Rigtig sætning.
11. The representative who is working hard have fallen ill.= Forkert sætning
The representative who is working hard has fallen ill= Rigtigt sætning.
12. Last year suffered the company from a shortage of skilled labour.= Forkert sætning
Last year suffered the company from a shortage of skilled labor = Rigtigt sætning.
13. You can find the relevant information on following pages.=Forkert sætning
14. There were many people there had not seen the last show.= Forkert sætning
There were many people there haven’t seen the last show= Rigtigt sætning.

15. She looked to beautifully when I met her last year.= Forkert sætning
She looked too beautiful when I met her last year.= Rigtigt sætning
16. The company was interested in that the campaign became a success.= Forkert sætning.
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
08. november 2011 af Stygotius (Slettet)

Følgende ord er forkerte:

 

2.   extreme

3,   year

4.   Teenagers

5.   which

6.   joins

7.   in that     ('economic' bør være 'financial')

9    er rigtigt ændret, men man vil normalt bruge "reason" i ental

12. a)   'suffered' står på en forkert plads     b)   'labor' er amerikansk, og 'labour' er engelsk

13. 'following pages'

14. there

16. in that

 


Skriv et svar til: Engelsk Fejlsætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.