Matematik

Pleas hjælp

08. november 2011 af gona94 (Slettet)

Hej jeg har vedhæft et fil med 3 opgaver håber der nogle der vil kigge på om det er rigtigt og så er der også noget jeg ikke kan få styr på. Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Opg 1.

a) Man skal beregne H(20) og det skal beregnes som en talværdi.

Dernæst skal man løse ligningen H(t) = 60 ; du har beregnet H(60)

b) Du har ikke beregnet H'(2) .

Når funktionen i opgaven er kaldt H(t), er det vigtigt ikke at kalde den h(t) i besvarelsen.

 

Opg 2.

a) ser ud til at være korrekt.

Det er umuligt at se, hvad dit resultat er i b)

 

Opg 3.

a) ser ud til at være korrekt.

Der er ingen besvarelse til b)

 


Svar #2
08. november 2011 af gona94 (Slettet)

i opg. 3b kan jeg ikke komme videre 


Svar #3
08. november 2011 af gona94 (Slettet)

og dernæst hvad skal jeg skrive på grafen i stedet da grafen ikke gider og komme frem når jeg skriver 67,2<x<1050 den godkender nemlig ikke <


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

I 3.b) skal man løse ligningen N(t) = 1000 .


Svar #5
08. november 2011 af gona94 (Slettet)

b) tidspunktet for
                             nn=1000 ? true
                            ((2000)/(1+39*e-0.1*t))=1000 ? ((−20000.)/(t-10.*(39*e+1)))=1000
                           1+39*e-0.1*t=2 ? −0.1*t+39*e+1=2
                            39*e-0.1*t=1 ? 39*e-0.1*t=1
                               e-0.1*t=((1)/(39)) ? e-0.1*t=((1)/(39))
                             e0*0.1*t=39 ? 0.1*e0*t=39
                               0.1*t=ln(39) ? 0.1*t=ln(39)
                            t=10*ln(39) ? t=10*ln(39)

 

men jeg skal skitse grafen, hvad skal jeg skrive i grafen har prøvet på [0;100] men gad ikke komme frem


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Du skal så beregne værdien af din løsning.


Svar #7
08. november 2011 af gona94 (Slettet)

jeg forstår ikke hvad du mener kan du ikke hjælpe lige og det med grafen ?


Brugbart svar (0)

Svar #8
08. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#7

Du skal angive talværdien af t = 10·ln(39) .

Du må kunne læse i din manual, hvordan du laver grafer. Jeg kender ikke det program, du bruger.


Svar #9
08. november 2011 af gona94 (Slettet)

det kan jeg ikke finde ud af

 


Svar #10
08. november 2011 af gona94 (Slettet)

vil du ikke hjælpe ? og give mig et hint 


Brugbart svar (0)

Svar #11
08. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#10

Hvad skal du have hjælp til?


Skriv et svar til: Pleas hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.