Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Produktionsfunktion

10. november 2011 af JPY (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har følgende produktionsfunktion:

140= 10L^½ K^½

Jeg skal beregne den optimale anvendelse af kapital og arbejdskraft.

For at finde MRTS skal jeg have isoleret K, og derefter differentieret ligningen. Dette giver mig imidlertid nogle udfordinger vedrørende differentieringen af potenser....... Hvorledes gør jeg det?


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. november 2011 af Walras

Du skal blot huske på dine potensregler:

140=10L1/2K1/2 <=> 1402=100LK <=> K=1402/100L <=> K=196/L


Skriv et svar til: Produktionsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.