Matematik

Differentialkvotenten

10. november 2011 af Superman100 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, 

jeg har brug for hjælp med at udregne nogle opgaver angående differentialkvoteten, opgaver er følgende:

x=1

f(x)=2*x^2+1*x+1

og 

x=-3

f(x)=2*x^3+3*x^2+(-1)*x+(-5)

 

Vil gerne se udregninger da det er i forbindelse med en rapport, og da jeg gerne vil lære metoden at kende. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvad går opgaverne angående differentialkvotienten ud på? Skal man beregne f'(1) i den første, og f'(-3) i den anden?


Svar #2
10. november 2011 af Superman100 (Slettet)

Jeg skal udregne differentialkvotienten.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så gør det. Benyt, at (xn)' = n·xn-1 .


Skriv et svar til: Differentialkvotenten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.