Spansk

Analyse på ordniveau

14. november 2011 af ismirovic (Slettet)

Pleeease help !

1- Estos son los caminos que llevan a Roma

Det skal analyseres på ordniveau, er HELT lost !

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
14. november 2011 af jbmm (Slettet)

Primær analyse er:

estos
(subjekt/grundled) = demonstrativ pronomen
son (verbal/udsagnsled) = verbum
los caminos que llevan a Roma (subjektsprædikativ/omsagnsled til grundled)

los caminos (kernen/hovedled) = best. artikel og substantiv
que llevan a Roma (underled/adled) = relativ sætning bestående af
rel.pron., verbum, præposition, proprium/egennavn
 


Brugbart svar (2)

Svar #2
15. november 2011 af tinamariab (Slettet)

Estos = demonstrativt pronomen, flertal

son = verbum (ser) 3. person, flertal

los = artikel, hankøn, flertal

caminos = sustantiv, hankøn, flertal

que = konjunktion (oversættes med der/som)

llevan = verbum (llevar) 3. person, flertal

a = preposition

Roma = sustantiv, proprium


Brugbart svar (2)

Svar #3
15. november 2011 af jbmm (Slettet)

Svar til #2:

"Roma" er IKKE et substantiv, det er et egennavn/proprium, som jeg skrev tidligere, men du kender måske ikke forskel på et substantiv og et proprium?


Skriv et svar til: Analyse på ordniveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.