Matematik

reducering

16. november 2011 af boogieboy (Slettet)

  (-2x^2 * y^-2)^2

hvordan regner jeg denne ud? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. november 2011 af SuneChr

Benyt først reglen  (ab)n = anbn

Dernæst  (an)m = anm


Svar #2
16. november 2011 af boogieboy (Slettet)

vil du ikke skrive den op, fordi jeg forstår ikke helt det der i n'de ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. november 2011 af SuneChr

((- 2)x2 y- 2)2  =  (- 2)2(x2)2 (y- 2)2  =  4x4y- 4


Skriv et svar til: reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.