Debat

Hvad har man udbetalt?

19. november 2011 af Torskefisken (Slettet)

Hvis man tjener 30.000 kr. om måneden, er det så mest realistisk at have 18.000 kr. eller 21.600 kr. udbetalt?


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. november 2011 af Jerslev (Slettet)

#0: Som udgangspunkt skal du jo af med 55% i skat. Men dertil kommer personlige fradrag, så det kommer helt an på de fradrag, som vedkommende har.


Brugbart svar (2)

Svar #2
21. november 2011 af Shase (Slettet)

Det kommer jo an på lidt ting. Dit fradrag, og skat som udgangspunkt.

Hvis vi siger du har 3000 i fradrag per måned har du 27000 tilbage.

AM-bidrag 8% = 2160 (mener AM er efter fradrag)

skattepligtig beløb efter AM-bidrag = 27000 - 2160 = 24840

Hvis vi så siger du betaler 40% i skat giver det. 9936 i skat.

Det giver så et restbeløb på 14904 efter skat. Dertil skal du lægge dit fradrag på 3000, så du får 17904 udbetalt.


Skriv et svar til: Hvad har man udbetalt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.