Andre fag
Programmering - PHP
08. juni 2005 af
OrmstrupDK (Slettet)
Nogen som Kan og Vil forklare mig hvad der sker i disse 3 opgaver?? Det er PHP.. jeg kan ikk selv finde ud af det! og skal op i morgen, og vil være en stor hjælp.. har allerede fået noget hjælp (igen, tak for det) men skal op i morgen... så.. hvis i kan og vil forklare bli'r jeg ovenud glad :)
På forhånd tak :)
function sumalletal($maxtal)
{
$i=1;
while ( $i
{
$sum=$sum+$i;
$i++;
}
return $sum;
}
?>
///////////////////////////////////////////
$fil=fopen("tekst.txt","r");
While(!feof($fil))
{
$Streng =fgets($fil,4096);
Print $Streng;
}
fclose($fil);
?>
///////////////////////////////////////////
$fil=fopen("tekst.txt","r+");
fwrite($fil,"jeg har programmering lige nu");
$Streng =fgets($fil,4096);
echo $Streng;
fclose($fil);
?>
///////////////////////////////////////////
På forhånd tak :)
function sumalletal($maxtal)
{
$i=1;
while ( $i
{
$sum=$sum+$i;
$i++;
}
return $sum;
}
?>
///////////////////////////////////////////
$fil=fopen("tekst.txt","r");
While(!feof($fil))
{
$Streng =fgets($fil,4096);
Print $Streng;
}
fclose($fil);
?>
///////////////////////////////////////////
$fil=fopen("tekst.txt","r+");
fwrite($fil,"jeg har programmering lige nu");
$Streng =fgets($fil,4096);
echo $Streng;
fclose($fil);
?>
///////////////////////////////////////////
Svar #1
08. juni 2005 af Benhur (Slettet)
Kender ikke så meget til PHP, men dog lidt til asp.
Den første sådan som jeg forstår den:
Først sættes variablen $i til 1.
Derefter så længe $i er mindre end variablen $maxtal så er $sum lig med $sum +$i(hvilket er 1).
Herefter lægges 1 til $i der herved bliver 2.
til sidst udskrives $sum. Løkken køres igennem så længe $i er mindre end $maxtal.
Det vil sige at du får en række tal:
1
2
3
4
5
osv.
Sådan jeg læser den, men ret mig hvis jeg tager fejl...
Den næste åbnes filen.
Løkken køres igennem så længe filen ikke er eof(end of file)
I løkken udskrives der fra textfilen. (ved ikke hvad 4096 betyder)
Til sidst lukkes forbindelsen til filen.
Den sidste er jo noget af det samme, men da jeg ikke kender til php kender jeg ikke helt syntaksen, så mit svar er ikke helt perfekt, men håber det kan hjælpe dig...
Den første sådan som jeg forstår den:
Først sættes variablen $i til 1.
Derefter så længe $i er mindre end variablen $maxtal så er $sum lig med $sum +$i(hvilket er 1).
Herefter lægges 1 til $i der herved bliver 2.
til sidst udskrives $sum. Løkken køres igennem så længe $i er mindre end $maxtal.
Det vil sige at du får en række tal:
1
2
3
4
5
osv.
Sådan jeg læser den, men ret mig hvis jeg tager fejl...
Den næste åbnes filen.
Løkken køres igennem så længe filen ikke er eof(end of file)
I løkken udskrives der fra textfilen. (ved ikke hvad 4096 betyder)
Til sidst lukkes forbindelsen til filen.
Den sidste er jo noget af det samme, men da jeg ikke kender til php kender jeg ikke helt syntaksen, så mit svar er ikke helt perfekt, men håber det kan hjælpe dig...
Svar #2
08. juni 2005 af Mester_Bean (Slettet)
#1 I den første med fopen()osv, læses der fra en fil, der allerede indeholder noget.. I den sidste, SKRIVES der til en fil ;)
Svar #3
08. juni 2005 af OrmstrupDK (Slettet)
Mester Bean - Tak..Du' en skat...
Og tak for hjælpen Benhur...!!
Og tak for hjælpen Benhur...!!
Skriv et svar til: Programmering - PHP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
