Matematik

f '(x0)

23. november 2011 af Pazzo (Slettet)

Idet f(x) = ax2 + b skal f '(7) bestemmes ved hjælp af 3-trinsreglen. Bestem derefter på samme måde f '(x0)

 

Nogle der kan hjælpe med, hvorledes denne opgave løses?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2011 af peter lind

Du skal finde grænseværdien for (f(x+h)-f(x))/h for x ->0 først med x=7, bagefter generelt


Svar #2
23. november 2011 af Pazzo (Slettet)

dvs

= a(x0 + h)2 + b - (ax02 + b) ??


Skriv et svar til: f '(x0)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.