Matematik

hm

24. november 2011 af qwe852 (Slettet)

Løs begyndelsesværdiproblemet

y' = 1/√(1-x2)

y(1) = 3π/2

y = ∫1/√(1-x2)

hvordan løser man opgaven?


Svar #1
24. november 2011 af qwe852 (Slettet)

y = ∫1/√(1-x2)dx = ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2011 af mette48 (Slettet)

Man starter med selv at finde ud af hvad et begyndelsesværdiproblem er for noget.


Svar #3
24. november 2011 af qwe852 (Slettet)

har svært ved at løse opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2011 af mette48 (Slettet)

fortæl os hvad det er for noget, hvordan du opfatter begrebet begyndelsesværdiproblem


Svar #5
24. november 2011 af qwe852 (Slettet)

#4


jeg har bedt dig flere gange om at forholde dig væk fra mine tråde. det kan ikke være så svært


Svar #6
24. november 2011 af qwe852 (Slettet)

hvis der er nogen, der kan give mig facit, så kan jeg se om jeg har regnet rigtigt?


Svar #7
24. november 2011 af qwe852 (Slettet)

hvis jeg integrerer skal det så give sin-1(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #8
24. november 2011 af SuneChr

# 1 skal give # 7.  Det er korrekt.   # 7  hedder også    arcsin x  .

# 5.  Foraet er frit for enhver til at bidrage med indlæg til;

man springer blot den eller de # over, som man ikke ønsker at læse eller modtage hjælp til. Det kan jo så være en dårlig idé, da indlægene gerne skulle vise en løbende sammenhæng.


Skriv et svar til: hm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.