Andre fag

sandsynlighedsregnings spøgersmål :)

27. november 2011 af derforik (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Lad X være en stokastisk variabel, som kun kan antage værdierne 1,2 og 3, og hvis fordeling er givet ved

P (X = 1) = P (X = 2) =P (X = 3) =1/3
Tegn fordelingsfunktionen for X og for den stokas-tiske variable Y = 1/X: 

 

Opskriv desuden udfaldsrummet og punktsandsynlighederne for Y:

 

tak på forhånd :)


Skriv et svar til: sandsynlighedsregnings spøgersmål :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.