Andre fag

sandsynlighedsregnings spøgersmål :)

27. november 2011 af derforik (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Lad X1 og X2 være uafhængige og identisk fordelte stokastiske variable med udfaldsrum
{0, 1} og

P(Xi = 1) = p,                P(Xi = 0) = 1- p,               i = 1, 2. 

De ner Y = X1 - X2.

(a) Vis at Y har sandsynlighedsfunktion givet ved

 

p(y) = P(Y = y) =     p(1 - p)                når y ? {-1,1}

                                p^2 + (1 - p)^2       når y = 0

 

(b) Bestem middelvrdi og varians for Y:


Skriv et svar til: sandsynlighedsregnings spøgersmål :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.