Matematik

Periodiske fænomener

27. november 2011 af didodawood (Slettet) - Niveau: A-niveau

Løs for x tilhører 1 : 4 hver af ligningerne

a) 2 * cos(2x + 3) - 1,157 = 0,5267

 

Hmm har indtastet det på lommeregne men ved ikke om jeg gøre det rigtigt

 

solve(2 * cos(2x + 3) - 1,157 = 0,5267, l 1<x and x<8
?

men den gider ikke

er det en lettere måde man kan gøre det på


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2011 af Enhver (Slettet)

Hvad med bare at skrive sådan? Jeg skulle mene, at det virker..

solve(2 * cos(2x + 3) - 1,157 = 0,5267,x l 1<x<8)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvis du med "x tilhører 1 : 4" mener x ∈ [1 ; 4] , hvorfor skriver du så "1<x and x<8" ?


Svar #3
27. november 2011 af didodawood (Slettet)

tror nok personen mente 1 < x and x<4

 

 


Svar #4
27. november 2011 af didodawood (Slettet)

solve(2 * cos(2x + 3) - 1,157 = 0,5267,x l 1<x<4)

 

men det virket ikke på lommeregne hmm

 

prøver igen


Svar #5
27. november 2011 af didodawood (Slettet)

Jo nu kunne jeg godt for to løsninger


Svar #6
27. november 2011 af didodawood (Slettet)

jeg fik det til

x= n1 * pil - 1,78505 eller x= n1 * pil - 1,21495


Svar #7
27. november 2011 af didodawood (Slettet)

kan det passe


Skriv et svar til: Periodiske fænomener

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.