Matematik

Integaler

28. november 2011 af Justme92 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heej alle sammen, nogen der kan hjælpe mig med den her? :-)

Illustrer det område som er afgrænset af x-aksen samt den angivne funktion(brug bare cas). Bestem derefter arealet af området vha. integraler.


a) F(x) = -x2+3x-2
b) F(x) = x4-1
c) F(x) = x3+3x2-x-3

På forhånd tak ..

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2011 af peter lind

Du skal finde skæringerne med x-aksen. Hvis skæringerne sker  i x = a og x = b. kan arealet findes som |∫abf(x)dx|.


Skriv et svar til: Integaler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.