Matematik

halveringskonstanten

09. juni 2005 af Delija (Slettet)
hey var til årsprøve igår en af opgaverne var at man skulle finde halveringskonstanten..! men da A var -20 bliver det da ingen løsning?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2005 af 2fast4you (Slettet)

nej det er rigtigt det kan man ikke. :-)

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. juni 2005 af shack (Slettet)

nej det giver ikke rigtig mening, da halveringskonstanten er givet ved log0.5/loga

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. juni 2005 af frodo (Slettet)

hmm.. en kompleks halveringskonstant?? Det lyder mystisk. Du må have lavet en fajl, for a>0 pr definition i eksponentielle udviklinger

Svar #4
09. juni 2005 af Delija (Slettet)

f(2)=81 og f(6)=1

så bliver a =-20

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. juni 2005 af frodo (Slettet)

nej..

a=(81/1)^(1/(1-6))~ 0,415

Brugbart svar (0)

Svar #6
09. juni 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#5: Udtrykket for a kan lige gøres lidt pænere :-)

a = 3^(-4/5) ~ 0,4152.

Skriv et svar til: halveringskonstanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.