Andre fag

Hjælp!

01. december 2011 af katja2 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej hvordan trækker jeg % fra Kr.?

eks 20% af 2500?


Brugbart svar (2)

Svar #1
01. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man kan beregne 20% af noget. Beregn først 1% af beløbet, og dernæst 20%. Benyt at 1% = 1/100 .


Brugbart svar (2)

Svar #2
01. december 2011 af CookieXXD (Slettet)

0,20*2500

eller 2500/100*20

---
Mvh.
CookieXXD               


Brugbart svar (2)

Svar #3
01. december 2011 af hej2010 (Slettet)

100% = 2500 kr

20% = ?

20*2500/100 = 500 kr

2500-500

= 2000 kr

hvis jeg har forstået det rigtig med at man skal trække 20 % fra de 2500 kr.

håber det kunne hjælpe..


Svar #4
01. december 2011 af katja2 (Slettet)

Tak til jer alle det var til stor hjælp:). 

 


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.