Matematik

Meget nemt matematik

03. december 2011 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

1)   3a-(4b+2a)+5b=

2)   Omskriv:                    75 ml = l                                        3km 53m = km

3)   Omskriv til pct:          0,85 = %                                        1,16 = %

4) Afrund til 1 decimal:     73,3599= 

Metoder til de fire opgaver? Ved godt det er noget jeg burde kunne finde ud af osv.. Men har bare helt glemt metoden, og det jo lige netop sådan nogen spørgsmål man for til eksammen og går i stå.. 

På forhånd mange tak

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. december 2011 af 123434 (Slettet)

Kan ikke garantere at det er rigtigt.

1) 3a-4b-2a+5b=a+b

2) 1 liter=1000ml så 75ml må være 0,075l

3) gang med 100,så får du det i procent.

4) 73,4 da 5 altid rundes op

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. december 2011 af LuckyFoul (Slettet)

#1

123434 har ret..


Skriv et svar til: Meget nemt matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.