Andre fag
ingeniør - anerkendt?
Hvad er jeres opfattelse af en ingeniør?
Er det bare toppen af poppen eller er det bare det værste i kan forestille jer...
Svar #1
09. juni 2005 af Mads123 (Slettet)
Men hvad er kravet egentlig omkring?
Svar #2
09. juni 2005 af hilo (Slettet)
som #1 har jeg selv også tænkt mig at være det og det er ligeledes toppen for mis såååå.....
Og for det andet er det jo også en udd. som har RIGTIG bred mulighed for karriere.....
Svar #3
09. juni 2005 af hilo (Slettet)
Svar #4
09. juni 2005 af erdos (Slettet)
Svar #5
09. juni 2005 af Lasse
Svar #6
09. juni 2005 af Mads123 (Slettet)
Svar #7
09. juni 2005 af kchung (Slettet)
Altså det samme med diplom-, såvel som civilingeniør?
Svar #8
09. juni 2005 af gorilla (Slettet)
Gorilla
Svar #9
09. juni 2005 af gorilla (Slettet)
Gorilla
Svar #10
09. juni 2005 af gorilla (Slettet)
Gorilla
Svar #13
09. juni 2005 af gorilla (Slettet)
Svar #14
09. juni 2005 af Katen (Slettet)
Levnedsmiddelingeniør skal man hvis have 7 el. 8 i snit i mat, fysik og kemi.
På naturvidenskablig - har det ved flere udd. også været 6 - men ved ngole af dem sakl man have en bestem karakter i mat, fysik eller kemi.
Så tror det er lidt forskelligt.
Jeg ser selv ingeniør, som en udd. der er mere målrette mod arbejdsmarkedet - men det er der sikkert nogle der har en anden mening om.
Jeg valgte i hvert tilfælde biokemi fra pga. undervisningen og fremtiden - ikke virkede så målrettet mod den virkelige verden.
Nå. men inden det bliver august, måe jeg hvis hellere få læst lidt historie.
Kath.
Svar #15
09. juni 2005 af Peden (Slettet)
For at vende tilbage til spørgsmålet så bliver det ringeagtet af de "meningsdannende" at læse til ingeniør, men deraf kan jeg kun grine hånligt. Det er ikke mig der piver når jeg om 3 år er færdig. De får måske aldrig arbejde fordi de valgte at læse "idehistorie" "klassisk arkælogi" eller "ægyptologi" fordi det bare "var helt spændende".
Ingeniørstudierne har ry for at være nørdede, og det er da rigtigt til en hvis grad, men langt hovedparten af de studerende er ganske almindelige mennesker som har masser af interesser ud over deres fagområde.
Svar #17
09. juni 2005 af hilo (Slettet)
jo længere du har studeret din fag des mere repekt vil du få om det så er tysk/fransk/historie/samfundsvidenskab eller medicinteknologi...
vi er trods alt alle lige overfor GUD.....ik sandt, bare man gøre sit bedste og tager for pokker del i samfundet...
Svar #18
09. juni 2005 af erdos (Slettet)
Svar #19
09. juni 2005 af hilo (Slettet)
linje3 =respektable
=studeret
linje5 = i dit
kan ikke finde flere men der er sikkert en milliard ;D
Svar #20
09. juni 2005 af Genes (Slettet)
