Matematik

Hjælp mig tak

04. december 2011 af larsp94 (Slettet) - Niveau: A-niveau

ΔABC er retvinklet med C = 90°. Beregn de manglende sider og vinkler, når
1) A = 43° og c = 5
2) B = 25° og a = 19
3) c = 12,643 og b = 4,719
4) B = 54,32° og c = 34,9841
5) a = 2,4 og b = 9,7
6) A = 43,2° og a = 6,37


En der kan hjælpe mig med hvordan det er man gør dette jeg kan nemlig ikke selv huske det..

Hilsen Lars


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2011 af hej2010 (Slettet)

#0

http://cossincalc.com/

måske kan det her hjælpe;

Men der er vist ikke udregninger her..


Svar #2
04. december 2011 af larsp94 (Slettet)

#1


#0

http://cossincalc.com/

måske kan det her hjælpe;

Men der er vist ikke udregninger her..

 http://cossincalc.com/#angle_a=43&side_a=&angle_b=&side_b=&angle_c=90&side_c=5&angle_unit=degree 

Udregningen ligner nu meget det som vi plejer at gøre.

Mange tak for hjælpen! :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2011 af hej2010 (Slettet)

Så lidt ;-)

godt at det hjalp noget :)

så var der udregningerne alligevel, det er jo godt.


Skriv et svar til: Hjælp mig tak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.