Matematik

Matrixregning

05. december 2011 af Jakobf95 (Slettet)

Jeg har lidt problemer med opgave 3 (se vedhæftede fil).

Jeg har fundet at f(R3) = span{(1, -1, 2), (0, 1, 1)}, men hvordan finder jeg så koordinatmatricen for b mht denne basis?

Vedhæftet fil: Untitled picture.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
05. december 2011 af peter lind

Løs ligningen b = c1(1, -1, -2) + c2(0, 1, 1)


Svar #2
05. december 2011 af Jakobf95 (Slettet)

Så må c= -2 og c= 5, dvs cb = (-2, 5) ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2011 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Matrixregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.