Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Afkastningsgrad i ApS

06. december 2011 af Keenni (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej venner,

Jeg er ved at skrive SRP om Aller, men er stødt på et problem. Jeg kan ikke umiddelbart lokalisere afkastningsgraden i regnskabets, da der bruges betegnelser som EBITA / EBIT.

Se gerne side 9:
http://www.aller.dk/Presse/~/media/Images/aller_aarsrapport_0910_web.ashx

Jeg håber der er en klog person derude, som kan hjælpe mig på vej :-)

På forhånd tak!


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. december 2011 af emul0c

EBITDA = Earning before interest, taxes, depreciation and amortisation = Profit før finansielle omkostninger, skatter, afskrivning og nedskrivning.

EBITA = Profit før finansielle omkostninger, skatter og nedskrivning.

EBIT = Profit før finansielle omkostninger og skat

EBT = Profit før skat

E = Netto profit


Hjalp det? :-)

 


Brugbart svar (3)

Svar #2
10. december 2011 af emul0c

Profit var måske ikke det bedste ord at bruge. Resultat er nok mere korrekt på dansk :-)

Afkastningsgrad = Resultat af primær drift / gennemsnitlige aktiver.

Resultat af primær drift er typisk dit resultat før finansielle omkostninger :-)


Svar #3
10. december 2011 af Keenni (Slettet)

Hej i to,

Hehe, jeg skulle aflevere i går kl. 9, så det var desværre lidt for sent ;-)

Men jeg fandt ud af det og I skal da have stor tak for hjælpen alligevel. Så ved jeg det til næste gang :-)

God aften!


Skriv et svar til: Afkastningsgrad i ApS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.