Matematik

hjælp mig med brøker

10. december 2011 af Marcus9210 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

2 * 2

    ----

      5

     

10 * 3

       ---

       4

   

     3

  ----- * 2

    7

 

 

 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. december 2011 af YesMe (Slettet)

hvorfor kan du ikke finde ud af det?


Svar #2
10. december 2011 af Marcus9210 (Slettet)

kan du ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. december 2011 af YesMe (Slettet)

er det et svar eller spørgsmål til mit spørgsmål?

hvad er der du skal have hjælp til?

Den første er det samme som      2(2/5) = 4/5 = 0.8


Brugbart svar (1)

Svar #4
10. december 2011 af hej2010 (Slettet)

(2 * 2)/5 = 4/5 = 0,8

    

(10 * 3)/4 = 30/4 = 7,4

  

 3*2/7 = 6/7 = 0,85

??

hvis jeg har forstået dit spørgsmål rigtig?


Brugbart svar (1)

Svar #5
11. december 2011 af mette48 (Slettet)

10*3/4 = 30/4 = 7 2/4 = 7 1/2

3/7 * 2 = 3*2/7= 6/7


Brugbart svar (1)

Svar #6
11. december 2011 af hej2010 (Slettet)

Det er uforståeligt !!

hvad er det du har gjort..

prøv stil den op sådan den bliver mere forståelig


Brugbart svar (1)

Svar #7
11. december 2011 af mathon

6. klasses brøkregel:

                       a · b/c = b/c · = a·b/c  man ganger en brøk med et tal ved at gange med tallet i tælleren

 

                                         forkortes med 2      
                       10 · 3/4  =  10·3/4  =  3/2  = 15/2 = 71/2


Skriv et svar til: hjælp mig med brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.