Matematik

Isolere

11. december 2011 af Maksilkemi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har siddet med denne opgave i 1 time nu og prøvet mig frem med forskellige metoder - men kan ikk finde ud af det, håber der er noge som vil hjælpe..

Opgaven står i vedhæftet dokument.

Vedhæftet fil: mat.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2011 af Lurch (Slettet)

A = π*c*(a+b)

Divider med π og c på begge sider

A/(π*c) = π*c*(a+b)/(π*c)

A/(π*c) = a+b

Træk nu b fra på begge sider

A/(π*c)-b = a+b-b

A/(π*c) - b = a


Skriv et svar til: Isolere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.