Matematik

Sophie Germains bevis for n=4

11. december 2011 af cicles (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

 

Jeg leder efter en god gennemgang af Sophie Germains bevis, hvor n=4. Jeg kan simpelthen ikke finde noget som er relevant og forståeligt. Det ville betyde meget, hvis der var nogen som kunne hjælpe mig. 

Jeg skal egentlig bare bruge en detaljeret gennemgang af bevist, om det så er i form af link, bog eller opgave. 

Det er til min SRP opgave, så det rimelig vigtigt!

Mvh


Skriv et svar til: Sophie Germains bevis for n=4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.