Matematik

Matematik/bogstav

11. december 2011 af Eksamen12 (Slettet)
Hej derude jeg har et par opgaver som jeg ikke Kan finde ud af Fx.18a+(2b-4a) 7b+2a-(3a+2b) 3atredjedel-2-aandendel+3

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at formulere det lidt mere præcist. Brug rigtige brøkdele med / i stedet for "tredjedel" osv. Er det eet reduktionsstykke?


Svar #2
11. december 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Ja det er det.

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2011 af hej2010 (Slettet)

#0

altså...

18a+(2b-4a)= 18a-4a+2b= 14a+2b

7b+2a-(3a+2b)= 7b+2a-3a-2b= 5b-1a

3a/3-2-a/2+3= 3a    a     (3a*2)= 6a  (3*a)=  3a     3a
                        --- - --- =             ----     -       ----- = ----- -1 tror jeg svaret er..
                        3      2     (3*2)=   6    (3*2)=  6        6

Håber jeg har forstået rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. december 2011 af hej2010 (Slettet)

Jeg har lavet det som tre forskellige opgaver !!

sådan forstod jeg det


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. november 2014 af mnukdk (Slettet)

sidste stykke er:

3a2-2-a2+3 = ?

mit bud = 3a2-a2-2+3 = 2a2+1


Skriv et svar til: Matematik/bogstav

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.