Matematik

bevis - Differentialligning

12. december 2011 af Camilla1992H (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej :)

er der nogle som kan bevis differentialigning for 0 nt´ ordens reaktion og for første og anden 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2011 af mathon

når A er en reaktant         

        0. ordens
                                  v = -d[A]/dt = k·[A]0 = k·1 = k  

        1. ordens
                                  v = -d[A]/dt = k·[A]1 = k·[A]

        2. ordens
                                  v = -d[A]/dt = k·[A]2


Svar #2
12. december 2011 af Camilla1992H (Slettet)

kan du ikke bevise dem med detajler for skal brug det til min SRP -opgave


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2011 af mathon

du mener vel
                              løse dem?


Svar #4
12. december 2011 af Camilla1992H (Slettet)

ja :)


Brugbart svar (1)

Svar #5
12. december 2011 af mathon

se


Svar #6
12. december 2011 af Camilla1992H (Slettet)

Tak :)


Svar #7
13. december 2011 af Camilla1992H (Slettet)

kan du ikke sætte nogle sætninger på hvordan du  kommer  frem til det ?????????


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. december 2011 af Amaliefraparadise (Slettet)

Du mener vel "når A er den aktuelle koncentration" ? :D


Skriv et svar til: bevis - Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.