Matematik

Differentialkvotient for f(x,y)=x^2+y^2

13. december 2011 af hejkathrine (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle,

Hvad er differentialkvotienten for f(x,y)=x^2+y^2?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. december 2011 af Walras

Hvilken en? Der er to førsteordens partielt afledede til funktionen, idet

fx(x,y)=2x

fy(x,y)=2y


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. december 2011 af mathon

            

                          ∂f/∂x = 2x

                          ∂f/∂y = 2y

       ∂f/∂x∂y = (2x;2y)


Svar #3
13. december 2011 af hejkathrine (Slettet)

Det var for x.

 

Hvad så med kvadratrod(x)*kvadratrod(y)?


Svar #4
13. december 2011 af hejkathrine (Slettet)

og ln(x)+ln(y)?


Brugbart svar (1)

Svar #5
13. december 2011 af Walras

Måske du skulle læse lidt om partiel differentiation?


Skriv et svar til: Differentialkvotient for f(x,y)=x^2+y^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.