Matematik

differentation af kvadratrod

15. december 2011 af DrNielsen

Hvordan er det nu lige med differentation af kvadratrødder? :D

skal finde f' af f=KvRod(5x+3)

 

Regner med at skulle sætte uden for kvadratrod samt at en kvadratrod kan skrives som ^1/2, husker bare ikke lige hvordan :D
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2011 af peter lind

f(x) = g(x)½    f'(x) = ½*g(x)*g'(x)


Svar #2
15. december 2011 af DrNielsen

så det er indre og ydre du regner med? :D

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2011 af peter lind

ja


Skriv et svar til: differentation af kvadratrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.