Matematik

Differentering

17. december 2011 af J0 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle sammen. Jeg arbejde med differenskvotienter og skal forklare hvorfor h(x) = (2x+1)^3 udregnet bliver 8x^3+12x^2+6x+1. Jeg kan se på cas at funktionerne er ens, men jeg forstår ikke hvad der menes med 'udregnet' 

Er der nogle som kan hjælpe? :-)) 
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2011 af nielsenHTX

udregn parentesen

brug at (f+g)'=f'+g' og

(xn)'=nxn-1


Skriv et svar til: Differentering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.