Matematik

2.gradsfunktioner

19. december 2011 af Anne1241 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvis y= -0,02x2 +200    Er A: -0,02, B: 200 og C 0  ? Det er vel rigtigt ikke.. :) 


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. december 2011 af nina1993 (Slettet)

Nej, a=-0,02 B=0 C=200


Svar #2
19. december 2011 af Anne1241 (Slettet)

Det har du vist ret i, men på nogen tidspunkter er C: 0, ved bare ikke hvornår det er.. 


Skriv et svar til: 2.gradsfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.