Matematik

Logistisk vækst

20. december 2011 af MetskiBetski (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg sider og skal redegøre for logistisk vækst, men jeg er helt på herrens mark...

Jeg har den formel der hedder y' =k*y(a-y) den har så den generalle løsning der hedder  y=f(x)=a/(1+c*e^(-kax) ) er der nogle der kan hjælpe mig at udlede denne? 

 

På forhånd tak
Mette


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. december 2011 af peter lind

Se http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/difflign.html#separable Der har også for nylig været en der har bevist hvad løsningen er.


Skriv et svar til: Logistisk vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.